Website maken?

website laten maken

Website maken?

Een website laten maken is eenvoudiger en goedkoper dan u denkt. Ik streef er steeds naar om alles af te werken met zo weinig mogelijk afspraken. Niet omdat ik u als klant niet wens te betrekken, maar omdat ik besef hoe kostbaar uw tijd is. We spreken dus een eerste keer af om te bekijken wat u precies wenst, ik zorg dan voor een voorbeeld. We spreken vervolgens opnieuw een keer af, en bekijken samen het voorbeeld. Indien u tevreden bent gaan we hiermee aan de slag, indien niet zal ik het voorbeeld verder bewerken naar uw aanwijzigingen.

De prijs voor een website te laten maken?

Als u zelf al een keer geïnformeerd hebt naar de kostprijs voor een website te laten maken dan bent u wellicht de gekste prijzen tegengekomen, of kwam u eerder vage antwoorden tegen? Klinkt logisch? Wel de prijs van een website bepalen hangt inderdaad samen met de wensen van de klant. Er dus zomaar een prijs op kleven is vrij lastig. Precies om deze reden bezorg ik u zo snel mogelijk een offerte, op basis van uw wensen. Deze offerte bevat de werkelijke prijs, GEEN verrassingen dus. Een website laten maken door Crea-it begint vanaf € 500.

Waarom u voor Crea-it zou kiezen voor uw website te maken?

Ik (crea-it) ben een beginnend bedrijf. Websites maken is bij mij begonnen als hobby, en van mijn hobby ben ik nu mijn beroep aan het maken. Alle kennis die ik opgedaan heb komt uit zelfstudie, zoeken, lezen en doen. Ik ben misschien geen geleerde webdesigner, maar ik breng elk project dat ik onder armen neem tot een goed einde. Maar belangrijker nog, ik steek mijn hart in elk project dat ik aanneem. Mijn troeven:

  • Gemotiveerde webdesigner
  • Transparant en correct
  • Goede en eerlijke prijs, vooraf afgesproken en geen verrassingen.
  • SEO (zoekmachineoptimalisatie) is geen extra bij mij, maar is altijd inbegrepen in de prijs.
  • Alle afbeeldingen ontwikkel ik zelf (ik kan ook uw volledige huisstijl ontwerpen)
  • Responsive design (duidelijk op elk apparaat, smartphone, computer, tablet,…)

Voor een afspraak voor meer informatie neem je dus best contact op via dit contactformulier of via één van onze sociale media profielen, die u helemaal bovenaan deze website kan vinden.

 

 

Gerelateerde berichten

Website maken?
Tags:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *