Website laten maken

Website laten maken.

website laten makenEen website laten maken is lang niet meer zo lastig als vroeger. Echter zijn bij velen de prijzen wel nog steeds spectaculair hoog. Voor het webdesign gebruik ik het populaire CMS (Content Management Systeem) WordPress. Dit is een zeer stabiel systeem, dat volledig naar uw wens aan te passen is, door de vele thema’s en plug-ins die door de community beschikbaar gesteld worden.  WordPress op zich is gratis te gebruiken, thema’s en/of plug-ins kunnen zowel gratis als betalend zijn. Met WordPress bouw ik voor u een professionele website, die er netjes uitziet en goed functioneert. Bovendien is WordPress eenvoudig in gebruik, zo kan u als klant zonder enige ervaring al snel zelf een blogpost of enkele foto’s toevoegen aan uw website. Natuurlijk kan u dat ook aan mij overlaten indien u hier zelf geen tijd aan wil verliezen.

 

 

Waarom zou u een website laten maken door crea-it?

Een website is het online uithangbord van uw bedrijf, uw visitekaartje zeg maar. Wanneer mensen uw website bezoeken is het belangrijk dat deze er goed uitziet, maar ook dat hij goed functioneert. Als uw website niet werkt zoals het hoort haken klanten al snel terug af, we worden de dag van vandaag allemaal ongeduldig, het moet snel gaan. Ook al is WordPress eenvoudig in opzet en gebruik, voor het goed te laten functioneren komt er toch wel één en ander bij kijken. U laat het dus toch beter over aan mensen met wat kennis van zaken.

Er goed uitzien en goed werken is belangrijk, maar wat misschien nog belangrijker is, is gevonden worden. Het internet zit boordevol informatie, het is dus belangrijk dat uit al deze websites de uwe eruit springt. Een visitekaartje dat u niet aan klanten geeft is nutteloos, zo is ook een website die niet gevonden wordt volledig nutteloos. Vandaag gaan mensen niet te lang zoeken naar de informatie die ze nodig hebben. Als u dus niet snel opduikt in de zoekmachine haken ze af, of gaan ze bij een concurrent.

Hiervoor is dus een goede SEO (Search Engine Optimization of Zoekmachine optimalisatie) uiterst belangrijk. En dit vraagt toch wel wat kennis van zaken. Als ik voor u een website bouw dan is die SEO dus ook één van mijn prioriteiten. Welke zaken ik hier precies voor doe dat kan u op deze pagina lezen.

Hoe ga ik te werk?

Uiteraard dient er heel wat afgesproken te worden voor het maken van een website. We maken dus in elk geval eerst een afspraak om een keer samen te zitten (geheel vrijblijvend zonder verplichtingen). Deze afspraak kan doorgaan bij u in uw zaak of op een andere plaats naar uw keuze.

Wat bespreken we op deze eerste afspraak?

 • Welk soort website u precies in gedachten heeft, en wat u hiermee wilt doen
 • Heeft u al een logo van uw zaak, of moet ik dit ook ontwerpen. Een bepaalde stijl die u in gedachten heeft.
 • Het design: heeft u reeds iets in gedachten wat design betreft? Zo niet dan bekijken we eventueel samen enkele mogelijkheden
 • Inhoud: gaat u zelf voor tekst, foto’s en/of video’s zorgen, of zorg ik daarvoor?
 • De algemene voorwaarden.
 • Gaat u zelf de website beheren, content toevoegen nadat deze online is, of wenst u dat ik hier verder voor zorg?
 • Welke taken ik eventueel nog kan uitvoeren voor u, sociale media of reclame campagnes bijvoorbeeld.

Aan de hand van wat hier besproken wordt maak ik voor een u een offerte op maat. Gaat u akkoord met deze offerte, en met de algemene voorwaarden dan maken wij een nieuwe afspraak. Ik weet dat tijd voor de meeste zelfstandige een probleem is, ik zal dan ook trachten uw tijd zo weinig mogelijk in te nemen. Tijdens deze tweede afspraak zal ik dan ook meteen zoveel mogelijk informatie trachten te vergaren zodat ik hierna meteen aan de slag kan voor het bouwen van uw website. Welke zaken tijdens deze afspraak zullen besproken worden:

 • Nemen van foto’s en/of ander beeldmateriaal
 • Opstellen van teksten of alvast overlopen welke informatie zeker moet worden opgenomen op uw website.
  • Contact gegevens (email, gsm/telefoon, facebook, enz…)
  • Wat u doet, of wat u aanbiedt
  • Wat u extra in de kijker wenst te zetten
  • In welke regio u klanten wenst te bereiken (belangrijk voor de SEO)
 • Het design van uw website

Van zodra ik al deze informatie ter beschikking heb ga ik aan de slag, normaal gezien hoort u mij dan pas terug wanneer uw website wat mij betreft klaar is. U kan dan zelf rustig uw website bekijken en uw mening geven. Uiteraard als u dingen liever anders ziet kunnen deze altijd aangepast worden. Van zodra u helemaal tevreden bent ben ik dat ook.

Voordelen van een website laten maken met WordPress:

 • Snelle opbouw van uw website;
 • Eenvoudig toevoegen of verwijderen van content (al dan niet door uzelf);
 • Onbeperkt in functionaliteit door de vele beschikbare plug-ins;
 • Compatibel met andere toestellen. (smartphone, tablet, computer);
 • Open Source: doordat WordPress open source software is wordt hier ook continu aan gewerkt door de community, op deze manier blijft het systeem altijd geoptimaliseerd en is de functionaliteit dus verzekerd.

Waarom zou u een website laten maken?

Dat kan u hier lezen.

 

Een website laten maken door crea-it hoeft echt geen ingewikkeld proces te worden van ontelbare keren af te spreken. We beseffen dat uw tijd kostbaar is en houden dan ook graag alles zo kort mogelijk, met zo weinig mogelijk afspraken. Zo verdoen wij uw tijd niet.

wordpress
WordPress.png