Prijzen webdesign

Deze vraag heeft helaas geen eenvoudig antwoord, elke website is namelijk anders. Eén vaste prijs geven voor een website te maken zou ik dus ofwel mezelf ofwel u mee bedriegen. Daarom maak ik voor elke klant een op maat gemaakte offerte.

Welke factoren spelen mee in het maken van deze offerte?
  • het aantal pagina’s
  • de gekozen domeinnaam + hosting
  • wilt u een onderhoudscontract erbij of niet? 
  • levert u zelf content of moet ik alle content zelf voorzien?
  • moet er op regelmatige basis nieuwe content geplaatst worden of niet?
  • ….

Dit zijn slechts enkele zaken waar rekening mee gehouden dienen te worden in de prijs berekening. Maar geen zorgen, mijn prijzen zijn helder en transparant beschreven in de aangeleverde offerte.

 

Hoe ga ik te werk?

Wat nadat u contact met mij opnam? We gaan dan ofwel fysiek samenzitten of het kan ook via een online meeting (zoom bv). Hierin zal ik met u bespreken wat uw wensen exact zijn. Ik noteer alles en ga aan de hand daarvan een prijsofferte maken.

Wanneer u mij de offerte ondertekend voor akkoord terug bezorgt begin ik met het bouwen van uw website, hiervoor zullen we nog een keer samenzitten of online meeting doen om nog een keer alles te overlopen.

Wanneer de website ‘klaar’ is zal ik met u contact opnemen om opnieuw samen te zitten, hier bekijken we samen de website en noteer ik welke aanpassingen u eventueel nog wenst door te voeren.

Is de website  volledig klaar en naar uw wensen? Mooi, dan maak ik het factuur op. LET OP: Er wordt steeds 50% voorschot gerekend voor ik aan de website zelf begin.

Prijzen grafische ontwerpen

Grafische ontwerpen hebben bij mij wel een vaste prijs. Zo kan u bij mij voor AL uw ontwerpen terecht aan de vaste prijs van:

€ 95.00

Prijzen bloggen

Een blog laten schrijven begint vanaf € 50,00. Waarom zeg ik begint? Wel, omdat de prijs afhangt van enkele factoren:

  • hoeveel woorden moeten er in uw blog? 
  • moet ik rekening houden met een bepaalde schrijfstijl? 
  • moet er seo in verwerkt worden?
  • brengt u informatie aan die kan gebruikt worden om de blog te schrijven, of moet ik mezelf in de materie verdiepen?

Dus ook hier ga ik met u vooraf rustig bespreken wat u exact wenst, aan de hand daarvan zal ik een prijs berekenen en doorgeven.

Waarom een blog op mijn site?

Het is een beetje zonde, maar veel ondernemers onderschatten de kracht van bloggen op hun website nog steeds. We spenderen uren op sociale media, maar onze website kijken we zelden naar eens hij klaar is. Jammer, want ook hier kan u veel potentiële klanten benaderen. 

Blogs schrijven kan antwoorden geven op vragen van mensen. Mensen zoeken op internet dingen op, stellen vragen in Google…wanneer jij op uw website het antwoord op deze vraag geeft is de kans groot dat ze ook op uw site terecht komen. En wanneer klanten op uw site terecht komen bestaat ook de kans dat ze met u in zee gaan voor uw aangeboden diensten of om producten aan te schaffen. Een goed geschreven blog kan dus echt wel het verschil maken voor uw website.

Prijzen fotografie

Mijn fotografie website is gescheiden van deze website. Voor de prijzen van mijn fotografie verwijs ik u dan ook graag door naar die site.
Schuiven naar boven