Is uw website mobielvriendelijk?

Is uw website mobielvriendelijk?

Het is geen al te gekke vraag toch? Statistieken leren ons namelijk dat meer en meer mensen online zijn via hun smartphone. Het is dus belangrijk om te zorgen dat uw website hierop aangepast is. Ontdek in dit artikel waarom een mobielvriendelijke website belangrijk is voor uw bedrijf.

Waarom is een mobielvriendelijke website belangrijk?

mobielvriendelijke website
Aan de hand van uw gps gegevens geeft Google u de winkels dichts in uw buurt.

Een mobielvriendelijke website (of ook wel responsive webdesign genoemd) is een must have voor uw bedrijf. Mensen zoeken namelijk vaker dingen op met hun smartphone. Denk maar aan uzelf, hoe vaak zoekt u dingen online op met uw smartphone terwijl u onderweg bent? Stel u bent onderweg voor een gezellige fietstocht maar krijgt plots een lekke band, u neemt uw smartphone en zoekt een fietsenwinkel in de buurt die uw band kan herstellen. Of u bent met nog een stapje in de wereld gaan zetten en krijgt plots honger, en je wil dus opzoeken waar je nog iets kan gaan eten?

Indien u ervoor zorgt dat uw website dus mobielvriendelijk is gaan meer mensen u dus vinden. Bovendien kan er met de juiste online marketing strategie ook nog eens voor gezorgd worden dat net die mensen in uw buurt uw zaak vinden. Want uiteraard heeft u niets aan een fietswinkel in Brussel als in u in Antwerpen staat met een lekke band.  Indien uw website mobiel vriendelijk is, en u de juiste online marketing technieken toegepast hebt verschijnt er zelfs een routebeschrijving naar uw bedrijf. Op deze manier kan ik met mijn lekke band eenvoudig de weg tot bij uw zaak vinden.

 

 

 

 

 

Mobiele bezoekers beslissen sneller om te kopen.

Het klinkt logisch toch? Mobiele bezoekers beslissen sneller om tot een aankoop over te gaan. Deze bezoekers bevinden zich vaak in de buurt van uw bedrijf, hebben uw dienst net op dat moment nodig. Ze zullen dus niet lang aarzelen om tot een aankoop over te gaan. U kan deze bezoekers dus maar beter niet mislopen lijkt mij. Want dit zorgt voor meer conversies, en dat is toch precies waar het allemaal om draait? Mensen naar uw website krijgen en aanzetten tot een aankoop. Zorg dus ook  zeker voor de juiste “Call to action” knoppen op uw website. Dit kan een routeplanner zijn, die meteen de navigatie app opstart van de bezoeker, of een knop waarmee ze u meteen kunnen bellen.

De mogelijkheden om uw bedrijf te doen groeien doormiddel van een mobielvriendelijke website zijn enorm. Mis deze kansen dus niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing voor uw bedrijf.

call to action zoekmachine optimalisatie

Gerelateerde berichten

Is uw website mobielvriendelijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *