Eigen website aanpassen.

Uw eigen website aanpassen.

eigen website aanpassenUw eigen website aanpassen is eenvoudiger dan u denkt. Heeft u door Crea-it een website laten maken? Dan is deze gemaakt in het populaire CMS, WordPress. Dit is een zeer toegankelijk systeem, dat u met weinig kennis toch eenvoudige dingen laat aanpassen. Bovendien krijgt u van ons een korte opleiding zodat u de basis alvast begrijpt, en dit allemaal inbegrepen in de prijs.

U heeft een website laten maken en u wil een nieuw bericht of nieuwe pagina aan uw website toevoegen. Dat kan een blogbericht zijn, of misschien hebt u wel een FAQ pagina en wil u deze regelmatig up to date houden. Dan is het best handig als u dat snel zelf kan doen natuurlijk, op die manier is het snel en efficiënt. Dat wil niet zeggen dat u niet meer bij ons terecht kan voor aanpassingen. Crea-it zal ook steeds blijven klaar staan voor u, maar soms is het gewoon sneller als u het zelf even kan doen.

 

Mochten er tijdens de aanpassing ongewenste zaken gebeuren vooral niet panikeren. Crea-it staat klaar om u te ondersteunen, dus lukt iets niet bel ons gerust op. Bovendien heeft Crea-it uw rechten zodanig ingesteld dat u weinig verkeerd kan doen aan de website zelf. U kan dus met een gerust hart experimenteren.

Als u met een tekstverwerker kan werken, kan u ook uw website aanpassen.

Inderdaad, een nieuwe pagina invullen of een blogbericht maken in wordpress is net zoals een brief typen in bijvoorbeeld Word. Met een eenvoudige editor kan u teksten typen, afbeeldingen, links,  video’s gaan toevoegen naar hartenlust. Er zit zelfs een spellingscontrole in (indien uw browser dit toelaat). Kijkt u zelf maar op onderstaande afbeelding. U kan zoals in elke tekstverwerker gaan spelen met u tekstkleur, tekstgrootte, uitlijning, inspringing. U kan tittels, ondertitels, en nog veel meer gaan toevoegen.

eigen website aanpassen in wordpress

Opleiding om zelf uw website aan te passen.

Geen paniek als u het hoort donderen in Keulen. Als u een website heeft laten maken door Crea-it dan geven wij u een basis opleiding wordpress. Wij zijn geen opleidingscentrum dus voor een uitgebreide opleiding kan u bij ons niet terecht. Wel zijn wij er zeker van dat u na onze training zelf zonder moeite de volgende dingen kan aanpassen:

  • Blogberichten schrijven
  • Nieuwe pagina’s toevoegen
  • Video’s delen
  • Afbeeldingen delen
  • Tarieven aanpassen
  • Kleuren aanpassen

Ondersteuning.

Uiteraard krijgt u als klant steeds de nodige ondersteuning. Wij laten onze klanten niet in de steek, of u nu voor een goedkope websites koos of voor de duurste dat zal geen verschil in service maken. Service is onze belangrijkste prioriteit. Voor meer informatie over onze website kan u ons altijd contacteren.

Eigen website aanpassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *