Webdesign

Responsive webdesign

Crea-it ontwerpt niet zomaar websites, maar websites die klanten opleveren, die er goed uit zien, die 100% mobielvriendelijk zijn EN waar U 100% tevreden over kunt zijn.

We leven in een tijdperk waarin een website hebben steeds belangrijker is voor uw bedrijf, niet alleen meer om online gezien te worden, maar ook om online effectief te gaan verkopen, online nieuwe klanten te zoeken.

Een website moet ook gebruiksvriendelijk zijn, zodat u er zelf mee aan de slag kan indien u dit wenst. Daarom bouw ik alle website in het populaire CMS WordPress, dit geeft namelijk enkele leuke voordelen:

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • U kan meerdere gebruikers aan uw website werken
 • Door de hoge populariteit zijn er  tal van plugins beschikbaar, u kan dus de zotste dingen maken
 • WordPress is zeer goed voor SEO (dus voor uw online vindbaarheid)
 • Super handig om te bloggen over uw bedrijf (of bedrijf gerelateerde content)

Zij gingen u voor!!!

Fotografie


Net zoals in mijn websites leg ik  in al mijn foto’s mijn hart en mijn ziel. Bij foto’s van mensen tracht ik de emotie naar boven te brengen, bij foto’s van producten tracht ik het product zichzelf te laten verkopen, …

U kan bij dan ook terecht voor alle soorten fotografie:

 • Portretfotografie
 • Product-fotografie
 • Boudoir (lingerie)
 • Artistiek naakt
 • Communie
 • Huwelijk
 • Zakelijke portret fotografie
 • Bedrijfsreportages
 • Events
 • Enz …

Vergeet dus zeker niet om mijn portfolio te checken

fotografie

Voor mijn fotografieportfolio

Mijn foto's van kunnen jullie vinden op mijn fotografie website door op onderstaande knop te drukken

Grafische ontwerpen

photoshop logo

Ik ontwerp ook zeer graag al uw drukwerk (flyers, visitekaartjes, uitnodigingen, menukaarten, …). Ook hier ga ik net zolang door tot u 100% tevreden bent, want enkel dan ben ik dat ook.

Het ontwerpen van grafische ontwerpen is een tijdrovend proces, maar super leuk om te doen. Ontwerpen brengt  mij in een zekere staat van rust. Wat ik super belangrijk vindt wanneer ik aan uw ontwerp begin is dat er vooraf een goed gesprek plaats gevonden heeft waarin u mij haar fijn uitlegt wat u precies in gedachten heeft. Hiermee ga ik aan de slag en van zodra ik een eerste voorontwerp heb dan mail (of whatssapp) ik u dat ontwerp door. Daar bent u dan uiteraard vrij om mij van feedback te voorzien en mij te melden welke dingen u graag anders ziet. 

Heeft u zelf helemaal geen inspiratie of beeld van wat u wenst? Geen nood, ik ga dan zelf aan de slag met mijn eigen ideeën. Ook hier ga ik u een eerste voorontwerp door sturen, als u vind dat ik op de juiste weg ben ga ik er verder mee aan de slag, zo niet bent u vrij om mij bij te sturen. Vaak krijgt u door het zien van een voorontwerp zelf wel plots een ingeving van wat u eigenlijk wenst, laat mij dat dan vooral ook weten uiteraard.

Mijn creaties

Bloggen

Wist u dat blogs uw website kunnen boosten? Goede en informatieve blogs zorgen namelijk voor meer bezoekers, meer bezoekers zorgen voor een betere ranking bij zoekmachines. De kans is dan ook groot dat u meer verkopen zal afronden vanaf uw website of meer contact verzoeken krijgt. 

Inderdaad, u leest het goed … bloggen kan echt zorgen voor meer bezoekers op uw website. En dat is toch precies wat u wil? Meer bezoekers die uw website zien zijn ook meer potentiële klanten die een aankoop van uw product / dienst zullen doen.

Het is natuurlijk niet zomaar wat teksten online gooien en klaar, uw teksten moeten informatief, correct en over uw product / dienst gaan. We leven in een maatschappij waar klanten niet meer snel over gaan naar een aankoop, maar vaak eerst informatie opzoeken en die vergelijken…verstrekt u de beste informatie? Mooi, de kans is dan groot dat u ook de aankoop  afrondt.

Vaak heeft u als ondernemer uiteraard zelf de tijd niet om u bezig te houden met blogs te schrijven voor uw website, maar dat is niet erg, daarvoor ben ik er. Ik schrijf namelijk professionele blogs over uw product / dienst, die geoptimaliseerd zijn voor  zoekmachines.

Te vaak zien ondernemers dit als weg gegooid geld en als iets overbodig, maar ik zeg u dat u het beter als investering kan zien, want het zal ongetwijfeld zijn geld terug opbrengen.

Blogs zorgen ervoor dat uw website echt werkt!!!

Schuiven naar boven