Diensten

Voor welke diensten kunt u op mij beroep doen?

U kan bij mij terecht voor een paar verschillende diensten. Hieronder geef ik u graag een kort overzicht. Voor uitgebreide informatie over deze diensten kan u best een kijkje nemen op de pagina van de dienst zelf. Al deze diensten worden in onderling overleg met u gedaan zodat u 100% tevreden klant kan zijn.

Webdesign:

Webdesign, dit is mijn hoofd activiteit. Ik gebruik voor de websites die ik maak het bekende WordPress. WordPress is een bekend en betrouwbaar CMS (Content Management Systeem). WordPress biedt tal van opties in layout (design), maar ook kan u hier zo goed als alles mee bereiken door de talrijke plug-ins die door de community beschikbaar worden gesteld. Mijn missie? Een website af leveren die 100% aan uw wensen voldoet, en bovendien eenvoudig aanpasbaar is. Indien u meer informatie wenst over mijn manier van werken voor het ontwerpen van uw website lees  dan zeker verder op de volgende pagina: Webdesign.

webdesign

SEO (Search Engine Optimization):

Of in het Nederlands ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Een website is het online uithangbord van uw bedrijf, uw visitekaartje zeg maar. U wil dus dat deze er goed uit ziet, logisch toch? Maar er is iets dat nog veel belangrijker is, gevonden worden door uw potentiële klanten. Geef toe een visitekaartje dat niemand ziet is nutteloos, niet? Wel ook een website die niet gevonden wordt door mogelijke klanten is nutteloos. Daarom zal ik bij elke website die ik maak altijd de nadruk leggen op SEO. Ervoor zorgen dus dat u gevonden wordt door de bekendste zoekmachines, met bovenaan de lijst de toch wel meest belangrijke Google. Voor meer informatie wat dit precies inhoud kan u verder lezen op de pagina: SEO

search engine optimization

Sociale media en reclame:

Sociale media is niet meer weg te denken in deze tijd. Het is dus ook een zeer belangrijk medium geworden voor u als zelfstandige.

U kan 2 dingen doen als u zelfstandig bent. Of u negeert de sociale media, of u gebruikt de vele voordelen hiervan zoals:

  • Goedkope reclame
  • Voor weinig geld veel mensen bereiken
  • Mensen kunnen u op de voet volgen en zo altijd perfect op de hoogte blijven van uw acties of promoties
  • De meetbaarheid, bij bijvoorbeeld Facebook kan u perfect statistieken volgen waarin u elk moment kan controleren of uw campagnes succes hebben of niet.
  • Overal beschikbaar (zowel thuis op de computer, als onderweg op de smartphone)

Waarmee kan ik u dan helpen denkt u? Want u gebruikt ongetwijfeld zelf reeds enkele sociale media platformen.

  • Opzetten van campagnes op Facebook en Instagram
  • Statistieken samen met u analyseren en indien nodig bijsturen
  • Aanmaken van u Facebook pagina en/of beheren van uw pagina
  • En nog zoveel meer….

Voor meer informatie hierover neem gerust een kijkje op de pagina: Sociale media en reclame.

Grafische ontwerpen:

Ook het ontwerpen van uw logo, of uw folders/flyers kan u aan mij overlaten. Ik maak deze op maat, naar uw wens. Afdrukken doe ik niet zelf, ik kan er wel mee langs een drukker gaan voor u indien u dit wenst, of u doet dit zelf. Meer informatie en enkele voorbeelden vind u op de pagina: grafische ontwerpen.

Software herstellingen en data recovery:

Ook voor het onderhouden van uw pc kan u bij mij terecht. Voor de software althans. Onze auto onderhouden we ook regelmatig, dus waarom onze computer niet? Ook indien uw pc gecrasht is en u al uw bestanden kwijt ben kan ik deze voor u in de meeste gevallen terug halen (dit is echter zonder 100% garantie, een beetje geluk is hierbij een belangrijke factor aangezien ik ook niet over de dure professionele toestellen beschik hiervoor). Meer informatie kan u vinden over deze dienst op de pagina: Software herstellingen en data recovery.

Voor alle bovenstaande diensten geld dezelfde regel:

U als klant staat centraal, U beslist of u tevreden bent, tot dan ga ik door want ik neem geen genoegen met klanten die geen 100% tevreden zijn.