8 leuke Google weetjes.

google tips8 leuke Google weetjes.

We gebruiken allemaal Google als we iets zoeken op het internet. Maar wist u dat er in Google ook enkele dingen zijn die gewoon leuk zijn om te weten? Of jullie hier echt slimmer van worden weet ik niet. Ik weet ook niet of het nuttig is om te weten. Maar ik moest in elk geval deze 8 leuke Google weetjes delen met jullie. Het moet niet altijd serieus zijn, af en toe eens iets luchtig mag ook. Geniet ervan, en laat vooral jullie reacties weten. Let op, de meeste werken enkel op de computer, moest je dus op smartphone testen, zal niet alles lukken. Doe mij een plezier en test het uit, niet enkel kijken naar mijn video’s.

1. Do a barrel roll.

Wilt u Google eens zien tollen? Mooi, typ dan in Google het volgende “Do a barrel roll” (zonder de haakjes) en druk daarna op ‘enter’ of op zoeken.

 

2. Askew

Typ in Google “Askew” en druk op zoeken of enter.

3. Google gravity

Typ in Google “Google gravity” Let op nu moet u niet op ‘enter’ drukken, maar op ‘ik doe een gok’. (deze knop vind je onder de zoekbalk, naast de knop ‘zoeken’.

4. Zerg Rush

Typ “Zerg Rush” en druk op ‘enter’

5. Atari Breakout

Deze vind ik nog één van de beste persoonlijk. Voor de mensen die in de jaren 80 reeds games speelde is dit pure nostalgie. Typ “Atari Breakout” en druk op ‘enter’, vervolgens klik je op afbeeldingen (onder de zoekbalk).

atari breakout

6. Google Pacman

Kom, wie kent Pacman niet? Ik denk dat iedereen het wel kent, zoniet? Geen probleem u leert het zo meteen kennen. Typ “Google pacman” en druk op ‘ik doe een gok’. U krijgt nu een nieuw venster, druk dan op ‘Insert Coin’. En spelen maar.

7. Google sphere.

U weet het al zeker? Typ “Google sphere” en druk op ‘ik doe een gok’. Afwachten maar….

8. Google Calculator.

Van alle dingen die ik in deze post heb laten zien is deze misschien wel de nuttigste (wel minder leuk dan vorige 7). Maar wist u dat Google ook dienst kan doen als rekenmachine? Ja echt waar, typ gewoon ‘calculator’ en druk ‘enter’, en u zal het zien. U kan ook gewoon de bewerking indrukken, Google geeft u meteen het juiste antwoord. Bijvoorbeeld 100*100 gevolgd door ‘enter’.

Lees zeker ook ons artikel muziek titel achterhalen met Google’.

8 leuke Google weetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *